Kontakt broj: (+387) 36 862 235 - Email: skola.crnici@gmail.com

Majčin dan u OŠ Crnići

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Priredba povodom Majčinog dana, okupivši roditelje i učenike od 1. do 5. razreda, održana je 10. 5. 2024. godine u Osnovnoj školi Crnići. Priredba je bila plod truda i predanosti učitelja i učenika, a izvedbe su oduševile prisutne svojom raznolikošću i emotivnim nastupima.

Uz zvučne nastupe malog zbora, učenici su svojim glasovima prenijeli poruke ljubavi i zahvalnosti prema majkama, izvodeći pjesme koje su dirnule srca svih prisutnih. Sekcija plesa donijela je dinamične i maštovite pokrete, dok su mali gimnastičari svojim vještinama demonstrirali snagu i spretnost. Recitatori su svojim izvedbama poezije naglasili važnost majčinske ljubavi i podrške, dok su literarni radovi istaknuli posebne trenutke koje su učenici proživjeli sa svojim majkama. Dramska sekcija je predstavila majčinstvo kroz životne priče i situacije, ističući majčinu snagu i hrabrost. Mali misionari su podsjetili na važnost ljubavi prema bližnjima, ističući primjer majčinske dobrote i brige.

Priredba je bila prilika za slavlje majčinstva i duboku zahvalnost prema majkama koje neumorno daju ljubav i podršku svojoj djeci. Učenici sa svojim učiteljicama s ponosom su organizirali ovaj događaj koji će ostati nezaboravan za sve prisutne, podsjećajući nas na važnost obitelji, ljubavi i zajedništva.

Vrh obrasca

 

Kontakt info

Osnovna škola ''Crnići''

Crnići b.b. 88367 Crnići

Tel./Fax : 036/862-235

E-mail :

skola.crnici@gmail.com

Školske Novine

Pretraživanje