Kontakt broj: (+387) 36 862 235 - Email: skola.crnici@gmail.com

Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

 

Tradicionalno, kao i svake godine, u trećem tjednu mjeseca listopada planiraju se aktivnosti vezane za obilježavanje Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje, tako je ove godine realizirano više aktivnosti:

- Na Svjetski dan hrane, 16.10.2023.g.,učenici 4.b razreda zajedno sa učiteljicom i u suradnji sa roditeljima, realizirali su projekt- posjeta vodenom mlinu Struge, (usput planirane realizacije tema iz prirode i društva: jesen, prirodne znamenitosti, plan mjesta, te slobodne igre iz tjelesne i zdravstvene kulture)

-20.10.2023.g., pedagoginja u suradnji s Domom realizirali temu, te posjetu s učenicima 9.-ih razreda

-učenici i učitelji predmetne nastave 20.10.2023.god. zajedničkim doručkom na velikom odmoru obilježili su Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Nakon doručka učenici devetih razreda zajedno s razrednicama i pedagoginjom posjetili su Dom za socijalno i zdravstveno zbrinjavanje osoba sa invaliditetom i drugih osoba Stolac, te im donirali dio hrane i plodova. Posjeta je i dio aktivnosti u sklopu profesionalnog usmjeravanja učenika završnih razreda. Učenike je kroz Dom provela socijalna radnica Stanka Krešić te im na jednostavan način uz ugodno raspoloženje pokazala odjele, štićenike i zaposlenike ove ustanove. U tijeku posjete zaposlenici Doma su prezentirali svoja zanimanja i opis poslova. Od srca hvala svima!

 

- učenici i učitelji razredne nastave realizirali svečanu priredbu i ugodno druženje uz kušanje raznih slastica

 

I ove godine su učenici, njihovi roditelji i bližnji pokazali humano srce, te dio pripremljene hrane poklonili Domu za socijalno i zdravstveno zbrinjavanje osoba sa invaliditetom i drugih osoba Stolac, a jedan dio blagovali u školi. Nakon svečane priredbe i roditelji su imali priliku počastiti se.

Ovim putem iskazujemo zahvalnost djelatnicima Mlina iz Struga, osoblju Doma za socijalno i zdravstveno zbrinjavanje osoba sa invaliditetom Stolac, učenicima i njihovim Roditeljima na odličnoj suradnji, kao i svima koji su pridonijeli na bilo koji način.

 

Kontakt info

Osnovna škola ''Crnići''

Crnići b.b. 88367 Crnići

Tel./Fax : 036/862-235

E-mail :

skola.crnici@gmail.com

Školske Novine

Pretraživanje