Kontakt broj: (+387) 36 862 235 - Email: skola.crnici@gmail.com

Sudjelovanje u projektu "Sport zbližava"

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Naša škola je ove godine imala priliku sudjelovati u projektu „Sport zbližava“ koji se realizirao pod pokroviteljstvom Britanskog veleposlanstva. Cilj projekta je da kroz sport, u ovome slučaju nogomet, dođe do socijalne interakcije učenika osnovnih škola iz Bosne i Hercegovine.

Malonogometni turniri za dječake 10-12 godina održani su u više gradova naše države. Domaćini turnira ( od kojih su neki bili jednodnevni a neki dvodnevni ) bili su sami sudionici, tj. Osnovne škole iz Goražda, Tuzle, Doboja, Sarajeva, Istočnog Sarajeva, Foče, Stoca i Crnića.

Učenici su imali priliku obići spomenute gradove i upoznati svoje vršnjake sa kojima su se veoma brzo sprijateljili. Na turnirima na kojima ih je vodila nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture Ivana Hrstić naši noogometaši su ostavljali samo pozitivne dojmove, kako u igri spretnošću i fair play-om tako i van terena uzornim ponašanjem i općom kulturom.

Svi sudionici su dobili nogometne dresove i prigodne zahvalnice, a naš tim je van konkurencije dobio i dvije nogometne lopte koje su sa velikom radošću dočekane od strane ostalih učenika koji nisu imali prilike sudjelovati u ovom projektu.

Nadamo se da će ovi turniri preći u tradiciju te da će naši učenici i dalje imati priliku sudjelovati, putovati i družiti se sa svojim vršnjacima širom Bosne i Hercegovine.

Kontakt info

Osnovna škola ''Crnići''

Crnići b.b. 88367 Crnići

Tel./Fax : 036/862-235

E-mail :

skola.crnici@gmail.com

Školske Novine

Pretraživanje