Ispiši ovu stranicu

Završena realizacija E-UPSHIFT projekta

Ocijeni sadržaj
(1 Glas)

             U  studenom 2020.god., o čemu smo i ranije pisali učenice IX.r  naše škole: Draga Bošković, Lara Tunjić, Laura Tunjić i Nika Milanović sudjelovale su u  UPSHIFT inovativnom  programu kreiranom od strane UNICEF-ovog Ureda za inovacije koji kombinira vodeće pristupe za razvoj, društvenu inovaciju i poduzetništvo kako bi se osnažili mladi da postanu društveni inovatori i poduzetnici. Kroz sedam dana online radionica uz pomoć mentorice Daniele Marić vrijedno su radili na traženju problema i rješenja u našoj školi. Osvojeni grant od 3.000,00 KM utrošen je na opremanje kabineta kemije.

 Na kraju  projekta organizatori su planirali vikend druženja, ali zbog epidemiološke situacije isto nije realizirano pa je taj dio sredstava uz suglasnost učenica preusmjeren za nabavku opreme iz fizike.

Ovom projektom podigli smo kvalitetu izvođenja nastave iz kemije i fizike, i nadamo se da je ovo samo početak jedne uspješne suradnje.

Učenicama želimo puno uspjeha u daljem školovanju, a uspomena na njih i doprinos koji su ostvarile ostati će kao trajna uspomena u našoj školi.