Ispiši ovu stranicu

Ekskurzija devetih razreda

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U periodu od  28.4. do 30.4. 2019. godine realizirana je ekskurzija za učenike devetih razreda naše škole u Istru. Na ekskurziju su išla 33 učenika u pratnji njihovih razrednika, Ive Duspera i Kristine Bošković. Odlična atmosfera, raspoloženje i velika doza entuzijazma te  pjesma cijelim putem, već su na samom početku obećavali uspješno putovanje.

Naša prva destinacija bila je NP Krka. Drugi dan su učenici sa svojim nastavnicima imali organiziran cjelodnevni izlet u Pulu i na Brijune.Dan povratka u Hercegovinu zaokružili smo odlaskom u Zadar. Šetali smo Kalelargom i Forumom sve do Pozdrava Suncu i morskih orgulja.

I ove je godine ekskurzija organizirana kako bi se zadovoljili edukacijski i rekreacijski ciljevi i ishodi ekskurzije. Posjeta povijesnim znamenitostima, kulturnim spomenicima i starim gradskim jezgrama, o kojima su učenici samo čitali, učili i zamišljali tijekom osnovnoškolskog obrazovanja, sada se u svoj svojoj ljepoti pokazala pred njihovim očima.

Nakon prelijepog, nezaboravnog, ali i edukativnog putovanja, učenici su se puni uspomena i emocija sretno vratili kući. Obzirom na  sadržaje koje smo ovom prilikom posjetili te dojmove koje su u nama izazvali - toplo preporučujemo ovu destinaciju.

Ekskurzija je završena povratkom u Hercegovinu u večernjim satima, gdje su roditelji nestrpljivo čekali djecu i njihove prve dojmove. Nema sumnje da je ova ekskurzija, protekavši u najboljem redu, ostavila neizbrisiv trag na tri nezaboravna dana i mnoštvo divnih trenutaka.

Kažu da fotografija vrijedi više od tisuću riječi, stoga uživajte u foto galeriji.

Kristina Bošković,nastavnica engleskog jezika