Kontakt broj: (+387) 36 862 235 - Email: skola.crnici@gmail.com

Osnovna škola ''Crnići'' dobila grijanje!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osnovna škola '' Crnići'' ove godine je počela nastavnu  2016./2017. godinu sa radovima koje je financirala Vlada HNŽ-a u sklopu Projetka ''Energetska učinkovitost u BiH'', koje su financirane od strane Svjetske banke preko Međunarodne asocijacije, u 2016. godini.

U sklopu toga projekta naša škola je dobila centralno grijanje, te vanjsko  utopljavanje  zgrade, čiji su radovi u tijeku i planiraju biti završeni u predviđenom roku.

Današnji dan je jako bitan dan za naše učenike, našu školu ali i cjelokupnu zajednicu našeg malog mjesta jer je naše grijanje napokon proradilo! Jutros su naši učenici nakon zvona, ušli u zagrijane hodnike škole, koje se prethodnim sustavom grijanja na drva nisu grijali. Do sada su grijane samo učionice, uredi te zbornica.  Ali od danas naša škola grije svaki kutak od hodnika, učionica, ureda i drugih prostorija.    

Stoga, s ponosom možemo reći da je naša škola učinila veliki iskorak za naše mjesto i zajednicu i naše učenike ovim moderniziranim sustavom grijanja.  Naši učenici sada mogu imati nastavu i učiti  u mnogo boljim, ugodnijim i nadasve toplijim uvjetima u našoj školi koja im predstavlja drugi dom.

Kontakt info

Osnovna škola ''Crnići''

Crnići b.b. 88367 Crnići

Tel./Fax : 036/862-235

E-mail :

skola.crnici@gmail.com

Školske Novine

Pretraživanje