Kontakt broj: (+387) 36 862 235 - Email: skola.crnici@gmail.com

  • slide_skola
  • slider html
  • slide_skola_2
  • slide_skola_3
  • slide_skola_4
  • slide_skola_5
css image gallery by G & S v8.0

Područna škola Hodovo

Ocijeni sadržaj
(1 Glas)

Područna škola u Hodovu je dio OŠ Crnići. Školu pohađaju učenici iz okolnih sela: Rotimlje, Trijebnja, Hodova i Novog naselja. Djeca u školu dolaze organiziranim prijevozom jer su okolna sela dosta udaljena.

Škola u Hodovu je poslije rata obnovljena,djelomično je uređeno školsko dvorište  i igralište. Škola ima i školsku dvoranu za sportske aktivnosti.

Učenici PO Hodovo su uključeni u različite izvannastavne aktivnosti. U školi  se djeca mogu uključiti u likovnu,ekološku sekciju i sekciju domaćinstvo. Kroz izvannastavne aktivnosti izvode se i ostvaruju različiti projekti čime se uspostavlja i održava suradnja s lokalnom i župnom  zajednicom.

Svake godine učenici povodom Dana kruha organiziraju i humanitarnu akciju Dar ljubavi od koje sav prihod ide za potrebe misija. Ostvarena je i suradnja sa učenicima Prve OŠ Stolac kroz obilježavanje maškara u sklopu plana prevencije nasilja koje uključuje djecu. Učenici škole rado sudjeluju u svim navedenim aktivnostima, te uživaju uređivanju prostorija i dvorišta svoje škole. Svake godine povodom Dana planeta Zemlje organiziraju akcije čišćenja i uređivanja školskog dvorišta. Učiteljice ove škole imaju razredne web stranice i uređuju facebook stranicu koju su nazvale Hodovske pčelice.

Kontakt info

Osnovna škola ''Crnići''

Crnići b.b. 88367 Crnići

Tel./Fax : 036/862-235

E-mail :

skola.crnici@gmail.com

Školske Novine